események

Rudolf Panka- Mit tanítanak nekünk a könyvek önmagunkról?

"Mit tanítanak nekünk a könyvek önmagunkról? Ezzel a kérdéssel foglalhatnánk össze az irodalomterápia módszerét, és ennek az előadásnak a fő fókuszát. Az este során a közönség megismerkedhet az irodalomterápia főbb működési elveivel, és eszközöket kap arra, hogyan tudja ezeket a mindennapi olvasás során használni. Megtapasztaljuk, milyen az, amikor nem esztétikai-művészeti szempontból tekintünk az irodalomra, hanem olyan fókusszal, hogy mit tud hozzátenni önismereti fejlődésünkhöz. Az este során az ismeretterjesztés mellett egy, az adventi időszakhoz illeszkedő, konkrét irodalmi művön át is megtapasztaljuk majd a módszer hatásait."


A gondolatébresztő előadást Rudolf Panka, irodalomterapeuta tartja, hogy aztán mindannyian bevonódva közösen elmélkedjünk, vitázzunk vagy épp egyetértsünk, de mindenképpen véleményt formáljunk.


Időpont: 2021. december 08.

Kapunyitás: 18:00

Kezdés: 18:30


Helyszín: Lumen Kávézó - Budapest, VIII. kerület, Horánszky utca 5

Jegyek

A rendezvényről fényképek készülnek.


Az eseményt a vonatkozó járványügyi intézkedések betartása mellett, vendégeink biztonságát előtérbe helyezve tartjuk meg.
Az egészségügyi készültségnek megfelelően, saját maga és mások egészségét figyelembe véve, arra kérünk mindenkit, hogy az eseményen saját felelősségére és csak akkor vegyen részt, ha teljesen egészséges.