rólunk

KIK VAGYUNK?

A PszichoPont stábja három fiatal pszichológus, akik hisznek abban, hogy még a mai kissé elidegenedett, közösségi szociális kontaktusokban szűkölködő valóságunkban is szükség van a közösségi élményre, véleményformálásra, vitákra és egyetértésekre, egymásra figyelésre, ellenérvekre és elfogadásra.    


MI A CÉLUNK?

Rendezvényeink célja, hogy aktuális társadalmi jelenségek, problémák megbeszélésének, véleményezésének teret biztosítsunk. Az esteken elsőként, mintegy gondolatébresztés gyanánt, az adott témát, egy abban szakavatott pszichológus szemüvegén át megismerjük, majd (moderált keretek közt) lehetőséget biztosítunk, hogy minden résztvevő bevonódjon, véleményt nyilvánítson, kialakulhasson egy vita, vagy épp egyetértés a témát illetően. 


TÖRTÉNETÜNK

A PszicoPont 2018 noveberében indult 0. kerület néven. Kezdetektől fogva az a célunk, hogy lehetőséget biztosítsunk olyan témákról és tabukról közösen gondolkodni, amikről nehezebben vagy eddig talán egyáltalán nem volt alkalmunk beszélni.

Emellett a pszichoedukációt is nagyon fontos küldetésünk, hiszen a mentális jóllét és lelki egészségünk gondozása a mai rohanó világban minden eddiginél fontosabb.